Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τουρνουά σε ξύλινο ποδοσφαιράκι από τον σύλλογο Πευκοφύτου

Το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Πευκοφύτου διοργανώνει τουρνουά σε ξύλινο ποδοσφαιράκι, στην πολιτιστική αίθουσα του συλλόγου στο Πευκόφυτο. Το τουρνουά θα γίνει στις 14 Αυγούστου και θα ξεκινήσει από το πρωί. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει ένα τραπέζι για 4 άτομα στην Πίτσα Απόλαυση. Περιμένουμε όλους τους δεξιοτέχνες, για γερές μάχες.

Κλήρωση για 2 πίτσες πακέτο




Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο προσφορά του συλλόγου 2 πίτσες πακέτο από την πίτσα απόλαυση!!!!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πευκοφύτου 14-15 Αυγούστου


Το Δ.Σ του συλλόγου Πευκοφύτου σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στις 14 και 15 Αυγούστου στην πλατεία Πευκοφύτου. Σας περιμένουμε στο όμορφο χωριό μας για δύο βραδιές γεμάτο κέφι και χορό.
Στις 14 Αυγούστου, στο δημοτικό πρόγραμμα μαζί μας θα είναι η ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου και στο τραγούδι η δικιά μας Έλλη Κοσμά και ο Θανάσης Αλουγδέλης. Στο λαϊκό πρόγραμμα θα είναι ο Τριαντάφυλλος Πασσαλής.
Στις 15 Αυγούστου γλεντάμε με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου και στο τραγούδι τον Θανάση Αλουγδέλη.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Πευκοφύτου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως πλέον το όνειρο της φωταγώγησης του δρόμου προς το Κεφαλόβρυσο καθώς και του Κεφαλοβρύσου, το οποίο αποτελεί το ομορφότερο σημείο χωριού μας, γίνεται πλέον πραγματικότητα.
Το παραπάνω έργο αποτελούσε τον διακαή πόθο μας από την αρχή της θητείας μας. Μετά από έναν μεγάλο αγώνα και με την πολύτιμη βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σαββόπουλου Δημήτριου, τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια και στήριξη του προς τον σύλλογο, πληροφορηθήκαμε σήμερα πως το έργο εγκρίθηκε και πως σύντομα θα περαστεί το καλώδιο.
Πλέον το στολίδι του χωριού μας θα αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την χρηματοδότηση του έργου.